Striciblog

Két megélhetési strici mindennapjai.

Friss topikok

  • Bulletproof: Sajna kimaradt a real pimpin ting mert babylon közbeszólt, egy alvilági személynek is kell egy bej... (2008.11.03. 19:18) tegnap - ma

Linkblog

Címkék

2008.11.03. 19:32 föstrici2

KalapVilág_Margitsziget

Mivan akkor?

-Ha látszolag nincs tökéd a striciskedéshez?

Hát akkor is van, mert olyan nincs, hogy nincs. Legalábbis két főstricinek. Így indult hát a novemberünk.Szívesen elmesélnék részleteket is de az a baj, hogy nagyrészét már elfelejtettem. De amire még emléxem...:

Helyszín:Margitsziget

Hozzávalok:Titkos

Hatás:Próbáld ki és megtudod

Story:Délután telefon, a föstricitöl. A megegyezés, hogy semmit sem tudunk biztosan. De kell töke, hogy beváltsuk a terveinket. Föstrici2 ekkor felpattan a Yachtjára és a legdögösebb arab kurvái felé veszi az irányt, hogy megkapja a pénzét. Kisebb nagyobb nehézségek árán sikerrel jár. Következö állomás a hozzzávalok beszerzése.(stricimércével mérve, meglehetösen könnyen ment.) Utánna megegyezésszerüen a Margitszigeti saját országunkba vettük az utirányt, ahol a mi saját stricitörvényeink uralkodnak. Elfoglaltuk helyünket a stricitrónon.(ami 1 stég volt). Ott már jelenvolt szervezetünkben, a kellö kalapmennyiség ahoz, hogy végre csináljunk 1 jobb cigit. Miutánn ezt a jobb cigit feláldoztuk, enyhe lelkiismeret furdallás jelei kezdtek mutatkozni rajtunk, a segédstrici hiánya miatt.Miutánn tultettük magunkat ezen a válságon, és kellöképpen beadtuk a funnyflasht, megindultunk a tündék földjére. Itt kezd izgalmas lenni a dolog. Mi ugyanis abban a hitben éltünk, hogy olyasfajta átlagemberek vére csörgedez ereinkben, akik képtelenek egy tér, illetve idöugrás kivitelezésére. Mire az árpádhídnál voltunk rájöttünk, hogy mindeddig hazugságban éltünk, ugyanis képesek vagyunk tér, valamint idöugrásra. Söt nemcsakhogy ugrottunk, de közben meg is haltunk(azthiszem), ugyanis az emberek mintha nem vettek volna tudomást jelenlétünkröl. Egyébként mindeközben fenn sem akadtunk, a baldahinos ágynak álcázott munkagödrökön, valamint a falevélben kirajzolódott Playboy logokon. Namind1 végülis csakmegérkeztünk a tündék földjére, ahol aztán mégegy jobbfajta cigit áldoztunk. Itt erösödött meg bennünk az elhatározás, hogy hamburger kell!!!+barackospite. Ezekkel az álmokkal fejünkben, kezdtük meg utunk az Oktogonra. Ott aztán valora váltottuk minden álmunkat, és sajtburgerben illetve barackospitében fürödtünk. Ezután értelemszerüen egy jobb cigi következett, de nem akárhol!!! Pillanatokon belül ujra a dunaparton találtuk magunkat. Itt aztán én, Föstrici2 ráébredtem, hogy most jol kibasztam magammal mert az UFO messze van innen, és nekem még visza kell oda jutni..(bérlet nélkül).Végül nagy halucinálások közepette hazafelé vettem az irányt. Akinek esetleg nem volna tiszta:Margitsziget Stadionok távolságrol van szo!(gyalog). A sok nevetés meg minden, nem más mint történelem..

Tanulság:Kalap+cigi=zombie(de ez igy jo)

Szólj hozzá!

Címkék: kalapvilág


A bejegyzés trackback címe:

https://strici.blog.hu/api/trackback/id/tr62748021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása