Striciblog

Két megélhetési strici mindennapjai.

Friss topikok

  • Bulletproof: Sajna kimaradt a real pimpin ting mert babylon közbeszólt, egy alvilági személynek is kell egy bej... (2008.11.03. 19:18) tegnap - ma

Linkblog

Címkék

2008.11.23. 14:46 Főstrici

üldözöttek

eddig az arénából és az árkádból vagyunk kitiltva, tegnap pedig a westendből akartak kirakni szeszesital fogyasztása miatt, pedig nem is csináltunk ilyesmit. lassan plázafeketelistára kerülünk, de le van szarva, ahol nem látnak szívesen, oda nem is megyünk.

kedden egy kis viharba keveredtünk a madame-mal. nem volt vészes, de túl jó se. Les Grossman már majdnem olyan jól tolja, mint mi. nézzétek:

pénteken elbúcsúztattuk a madame-ot. kiterjesszük a kapcsolatainkat és ennek éredkében el kellett utaznia. respect neki ezért, hogy bevállalta. találkoztunk a barnaszemű csodalánnyal is, de róla most még nem mondok többet.

tegnap két múmia után megnéztük Max Payne történetét. bár ne tettük volna. túdramatizálták a dolgot, hiányzott az értelem nélküli erőszak. legközelebb megint valami vicceset fogunk beadni, várjatok türelemmel

Szólj hozzá!

Címkék: random mozi madame


A bejegyzés trackback címe:

https://strici.blog.hu/api/trackback/id/tr84784211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása